Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine

Spletno mesto je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na spletnem naslovu www.sgk.si in www.koletnik.com (v nadaljevanju: Spletno mesto). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli na─Źin vklju─Źeni v Spletno mesto je Strojegradnja Kolentik, proizvodno podjetje d.o.o. (v nadaljevanju: Strojegradnja Koletnik d.o.o.). Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletnem mestu izklju─Źno za svojo osebno, to je za nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletnega mesta (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tem Spletnem mestu, lahko uporabnik nalo┼żi iz stre┼żnika za svojo osebno, doma─Źo rabo, pri ─Źemer ne sme spreminjati ozna─Źb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.automation.lama.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug na─Źin brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.sgk.si in www.koletnik.com za kakršnekoli druge namene, kot za izklju─Źno osebno, nekomercialno, doma─Źo rabo. Strojegradnja Koletnik d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnega mesta, ki so na kakršenkoli na─Źin povezane s spletnim mestom www.sgk.si in www.koletnik.com. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost podjetja za vse primere izklju─Źena.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Strojegradnja Koletnik d.o.o. se bo trudilo, da bodo podatki na Spletnem mestu pravilni in a┼żurni, vendar Strojegradnja Koletnik d.o.o. niti druga pravna ali fizi─Źna oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah spletnega mesta ne more biti odgovorna za škodo ali izgubljeni dobi─Źek ali nepremo┼żenjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletnega mesta ali nezmo┼żnosti uporabe le-tega. Strojegradnja Koletnik d.o.o. se bo trudila, da bo omogo─Źal nemoteno delovanje Spletnega mesta, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobi─Źek ali nepremo┼żenjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja Spletnega mesta. Strojegradnja Koletnik d.o.o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni Spletno mesto.

Varstvo osebnih podatkov

Kakršnekoli podatke, ki jih Strojegradnja Koletnik d.o.o. pridobi na kakršenkoli na─Źin preko Spletnega mesta, so namenjeni izklju─Źno za rabo podjetja BitStudio in jih Strojegradnja Koletnik d.o.o. varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Obligacijskem zakoniku.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletnega mesta se uporabi zakonodaja, ki velja v RS. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodiš─Źe v Mariboru. Z uporabo Spletnega mesta uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Strojegradnja Koletnik d.o.o.

kletarska oprema
kletarska oprema
Oprema za kletarjenje