PARILOMAT PA 50

 

PARILOMAT je nizko tlačna naprava, s pomočjo katere lahko segrevamo vodo ter proizvajamo mokro paro.

Pridobljena mokra para nam služi za sterilizacijo cevovodov, polnilnih naprav, filtrov, skladiščnih sodov, raznih priključkov itd. Torej vsepovsod tam, kjer je zahtevana sterilnost sistema.

Mokro paro pridobivamo s segrevanjem vode s pomočjo električnih grelcev, ki so nameščeni s sprednje strani v električni omari.
Kapaciteta grelcev je odvisna od stopnje in velikosti parilnika. Parilomat je nameščen na kolesih in oblikovan tako, da hitro najde vsako luknjo v vaši kleti ali prostoru.

Konstrukcija in delovanje:

Rezervoar je skupaj z ohišjem izveden iz nerjavečega materiala ter termično zaščiten. S sprednje strani je pritrjena električna omara na kateri je stopenjsko stikalo, v notranjosti pa so nameščeni grelci z glavnimi varovalkami.
Želeno temperaturo nastavljamo enostavno s pomočjo termostata, ki je prav tako v notranjosti električne omare in tako zaščiten pred zunanjimi vplivi. Na vrhu naprave je priključna cev za odvzem pare, z varnostnim ventilom. S strani pa so nameščeni nivojni ventili, ki nam služijo za kontrolo količine vode v rezervarju.

 

PARILOMAT PA 50
Priključna napetost: 400V, 50Hz, 3P+N
Potrebna moč: 9,5 kW (9+0,5 kW)
Kapaciteta: 15 kg pare/h
Velikost rezervoarja: 50 litrov
Termično stikalo: Da
Priključek: G 1"
Širina/ Višina/ Globina: 550 / 830 / 700
Masa naprave: pribl. 50 kg
 
 
 PARILOMAT PA 50  PARILOMAT PA 50
   
   
Naše rešitve
kletarska oprema
kletarska oprema
Oprema za kletarjenje