Izpiralci

 

Priprava steklenic in polnitev vina ali sokov sta obsežna in zahtevna postopka, sestavljena iz mnogih posameznih korakov. Ne glede na tehnično in tehnološko opremljenost in zmogljivost polnilnice (majhna ročna ali velika avtomatska) je cilj vedno enak - zagotavljati čim bolj obstojno vino ali sokove v steklenicah.

Pri tem je potrebna dobra in predvsem pravilna tehnologija razkuževanja oziroma sterilizacija steklenic, ki pa jo lahko dosežemo le s kvalitetno izdelanimi napravami oziroma stroji, ki so tehnološko izpopolnjeni in sledijo tehnološkim novitetam.

V ta namen vam v našem podjetju ponujamo rešitve strojev in naprav, ki so izdelani po najnovejših kriterijih industrijske tehnike za sterilizacijo. Zasnovani so tako, da omogočajo preprosto rokovanje in učinkovito porabo energije. Stroji in naprave so v večini primerov izdelani iz nerjavečih materialov, ki so obstojni na kemijsko agresivne medije. Prav tako so vsi nekovinski elementi iz materialov, ki se uporabljajo v živilski industriji.

 
 
Izpiralci Izpiralci
   
   
Naše rešitve
kletarska oprema
kletarska oprema
Oprema za kletarjenje